Vruchten plukken en nieuwe zaadjes planten

joanneheidingadocenten, ontwerpen, workshop4 Comments

Een jaar geleden ben ik begonnen met Blend It en is mijn freelance avontuur gestart. Ik ben bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met het ontwikkelen van innovatief en relevant leren voor professionals en docenten. Dit jaar heb ik zoveel geleerd en ontwikkeld, ik weet beter wat ik met Blend It wil en nu kan ik de vruchten plukken en nieuwe zaadjes planten.

Mijn kracht en passie ligt bij het ontwikkelen van innovatieve leerproducten, voor het onderwijs of organisaties, die passen bij de context, doelgroep en leervraag. Samen met docenten wil ik een werkvorm ontwikkelen die morgen in de klas gebruikt kan worden. Met L&D professionals wil ik een e-learning neerzetten die in korte periode een belangrijk kennistekort oplost. Of met een sociaal werker een spel maken die diverse doelgroepen en standpunten bij elkaar brengt.

Als ondernemer is het vinden van de match tussen vraag en aanbod een grote uitdaging (er zijn niet voor niets zoveel marketingbureaus in Nederland). Maar ook voor scholen en organisaties is het niet altijd makkelijk een adviseur, trainer of meedenker te vinden die echt het verschil maakt.

Nou daar is ‘ie dan: Ik kan het verschil maken! Voor jouw school en jullie trainingen. En niet omdat ik het antwoord heb op alle vragen, maar omdat ik passie heb voor innovatief leren en daarmee docenten en trainers kan inspireren. Tuurlijk kan ik ook van alles uitleggen en aanleren, ik ben tenslotte een juf, maar de kern ligt bij de uitwisseling en samen nieuwe leerproducten, lessen en trainingen ontwikkelen.

Wil je weten hoe ik dat doe en wat ik voor jou kan betekenen? Laten we snel koffie drinken en hierover praten. Laten we elkaar inspireren voor (nog) beter onderwijs en professionele ontwikkeling met een duurzaam effect.


4 Comments on “Vruchten plukken en nieuwe zaadjes planten”

 1. Pingback: mayo clinic keto diet

 2. Indihome Jakarta Timur sekarang datang dengan service pasang
  jaringan Indihome lewat cara online, anda tidak butuh hadir ke kantor indihome buat lakukan pendaftaran penempatan indihome.
  Ini sebagai wujud pelayanan digital paling depan dari Indihome Jakarta Timur
  untuk membantu penduduk Jakarta Timur yang pengin nikmati jaringan internet cepat indihome.

  Dengan memanfaatkan Technologi Fiber Optik, kami tawarkan beberapa
  pelayanan paket internet seperti Singgel Play, Dual Play juga Triple Play.
  Terkecuali itu kami pun tawarkan sejumlah Add On Favorit
  buat anda cicipi dengan keluarga.

 3. Indihome Jakarta Timur sekarang datang dengan service pasang jaringan Indihome
  lewat cara online, anda tak perlu tiba ke kantor indihome buat kerjakan register penempatan indihome.
  Ini sebagai wujud service digital paling depan dari
  Indihome Jakarta Timur buat membantu penduduk Jakarta Timur yang
  pengin nikmati jaringan internet cepat indihome. Dengan gunakan Tehnologi Fiber Optik,
  kami tawarkan beberapa pelayanan paket internet
  seperti Singgel Play, Dual Play dan Triple Play.

  Disamping itu kami pun tawarkan sejumlah Add On Favorit buat anda cicipi dengan keluarga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *